Kryetari i Frymës së Re Demokratike Prof. Dr. Bamir Topi mesazh ngushëllimi për popullin francez

Kryetari i Frymës së Re Demokratike, ish presidenti Prof. Dr. Bamir Topi shpreh dhimbje dhe zemërim për sulmet në Paris.

Në mesazhin e ngushëllimit z. Topi shprehet i tronditur nga ky sulm mizor në Francë: “Terrorizmi hapi sërish një plagë të rëndë në zemër të Evropës. Solidarizohemi me popullin francez në këto momente të vështira. Me këto këto sulme terroristët goditën e tronditën rëndë humanizmin botëror”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *