Elbasan/ FRD takim organizativ me simpatizantë

Kryesia e degës së FRD-së Elbasan zhvilloi të premten pasdite më 20 Maj 2016 një takim me mbështetës dhe struktura të partisë.

Ky takim që u mbajt në mjediset e Hotelit “Imperial” kishte në qendër çështjet organizative, riorganizmin dhe ristrukturimin në grupe në çdo njësi vendore, konsolidimin e tyre me qëllim bashkërendimin e punës për të promovuar vlerat e forcës sonë politike.

Takimi u zhvillua edhe në praninë e mediave lokale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *